Šípkový olej

Neohodnoceno
Péče o pleť
Šípkový olej

„Síla vitamínu C pro pleť“ 

Olej se získává lisováním za studena z malých semínek plodů růže. Má lehce nažloutlou barvu a jemné aroma - charakteristické pro šípky. Nevoní jako okvětní lístky růží. Je cenným zdrojem nenasycených mastných kyselin a vitamínů A, E a C. Je výborným olejem pro péči o zralou pleť. Vysoký obsah vitamínu C ji utěsňuje a zabraňuje popraskání drobných cévek v pokožce.

  • zralá pleť - vysoký obsah vitamínu C stimuluje syntézu kolagenu, zpomaluje proces tvorby vrásek a rozjasňuje pleť
  • aknózní pleť – reguluje sekreci kožního mazu, snižuje efekt akné

 Složení:   Rosa Canina  (Rosa Rubignasa Seed Oil)

Použití: Na navlhčenou plet naneste pár kapek oleje a jemně vmasírujte konečky prstů dokud se nevstřebá. Nejlepších výsledků se dosáhne při použití dvakrát denně. 

Balení:  skleněná lahvička se skleněným kapátkem

Obsah: 30ml

Skladování: v suchu a chladu, chraňte před slunečním zářením

 

299 Kč
Vyprodáno

Šípkový olej, který je cenným zdrojem sloučenin, které se používají v kosmetice. Nejdůležitější z nich jsou nenasycené mastné kyseliny, včetně kyseliny linolové, alfa-linolenové a olejové. Tyto kyseliny přirozeně budují buněčné membrány pokožky a jsou nezbytné pro udržení dostatečné elasticity pokožky. Regulují vylučování kožního mazu – přispívají k používání oleje pro péči o aknózní pleť. Kyselina retinová přispívá k tvorbě kolagenu v kůži, má zklidňující a regenerační účinek. Díky bohatosti ingrediencí se šípkový olej doporučuje k péči o zralou pleť. Působení proti stárnutí zřetelně vyhlazuje vrásky a pleť se stává elastickou a pevnou. Síla vitamínu C obsaženého v šípkovém oleji posiluje drobné cévky v pokožce,

Kód Kód: 326
Kategorie: Za studena lisované oleje

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení